Линогравюра


неделя
10:00-15:00
цена: 100лв*

Водещ: Ана Аврамова @mano.d.ana ✨☁‍♀️✏✨

Рязали ли сте балатум в училище? Ако не сте или случайно ви е домъчняло за малко труд и творчество в приятна атмосфера, то ви oчакваме с нетърпение. Тогава ще се гмурнем в дебрите на дялкането и високия печат.

* ੈ✩‧₊˚* ੈ✩‧₊˚* ੈ✩‧₊˚* ੈ✩‧₊˚* ੈ✩‧₊˚* ੈ✩‧₊˚* ੈ✩‧₊˚* ੈ✩‧₊˚* ੈ✩‧₊˚* ੈ✩‧₊˚

В рамките на един ден ще имате възможност да се запознаете с техниката за гравиране и отпечатване на изображение с линолеум. Какво ще правим? След кратка история на линогравюрата, описание на инструментите и процеса, започваме с истинското приключение – гравиране на авторско изображение върху линолеум, а след него – отпечатване върху хартия. Участниците ще имат възможност сами да издълбаят своята скица върху линолеума и да отпечатат два отпечатъка върху предоставена от нас хартия в размер до А5, в един цвят. Изображението, което ще печатате, е желателно да скицирате предварително, но ако сте достатъчно смели в експеримента, можете да нарисувате и на място.

Цена: 100 лв

Коя е @mano.d.ana?
Ана Аврамова ⛲️обича да обединява обекти, предмет на природни науки като ботаниката, зоологията и анатомията със символи произтичаща от езотерика и мистицизма. Това тя постига чрез смесването на различни художествени техники – от туш и акварел, до линогравюра и цианотипия.

Ето какво получавате:
• Хартия
• Инструменти (валяци, лъжици и резци)
• Местата са ограничени до 8
• Приятна творческа компания
• Записването ще бъде потвърдено след превеждане на 50% от сумата по банков път на:
Сито Студио ЕООД | IBAN: BG23RZBB91551004615854

 

Запиши се

Aкварел и малко вино

сряда
18:00
цена: 60*

Научи повече

Арт работилница със самосъхнеща глина

неделя

цена: 75*

Научи повече

Линогравюра

неделя
10:00-15:00
цена: 100*

Научи повече