Кратък курс по ситопечат


неделя
11:00–18:00
цена: 120лв*

Ситопечат

За по-малко от ден ще научите всичко необходимо, за да започнете сами да печатате успешно лимитирани серии принтове! 💥💥💥

Цена: 120 лв 180 лв  *

Започваме с полагане на емулсия, след това експониране, подготовка и е време за действие. Начинаещите ще имат възможност да напечатат най-малко едно изображение в един цвят (размер до А3+) върху текстил или хартия, а опитните и пъргавите биха успели и два цвята. Хартията е осигурена от нас, а ако желаете можете да донесете свой плат, торби или тениски. Приблизителният брой успешни копия, които ще имате, е поне 5 за текстил / 10 за хартия (неуспешните могат да бъдат повече).

Изображението, което ще печатате,  трябва да подготвите предварително и да изпратите до 2 дни преди курса на hey@sito-studio.com. То може да бъде вектор или растер, дигитално нарисувано или сканирана рисунка, достатъчно голяма като размер.

• Боите на водна основа, хартията (250 г. офсет) и емулсията са ВКЛЮЧЕНИ в цената;

• Ако желаете да печатате върху текстил (тениски или др.), може да донесете до 10 броя, които ще отпечатаме с един цвят или по предварителна заявка да осигурим ние (на преференциални цени);

• При желание, може да закупите и ситото с експонираното изображение (по предварителна заявка);

• Местата са ограничени до 7;

• Записването ще бъде потвърдено след превеждане на 50% от сумата по банков път на:
Сито Студио ЕООД | IBAN: BG23RZBB91551004615854

* Благодарение на подкрепата на Национален фонд „Култура“/ National Culture Fund, Bulgaria тази година (2023) курсовете ни ще са с нова по-ниска цена.

Запиши се

Линогравюра - работилница за деца

неделя

цена: 40*

Научи повече

Линогравюра за начинаещи

събота
14:00-19:00
цена: 60*

Научи повече

Работилница за рисуване върху вода

събота
16:00 - 18:30
цена: 40*

Научи повече