Отворени врати преди Коледа!


Коледа - отворени врати

Както всяка година, продължаваме нашата традиция. Отваряме и тази година вратите си, за да ви покажем какво правим в нашето любимо Sito Studio. Този път, естествено, в по-стеснен кръг, съобразно общата ни безопасност. 

Акцент е нашият коледен магазин, който беше на ваше разположение от 19.12 до 23.12 , за закъснелите с коледното пазаруване или за желаещите да закупят по-нестандартни, артистични подаръци и да подкрепят локални български творци. Освен ръчно отпечатани принтове, ранички и тениски, ще можете да видите/закупите най-новите ни лимитирани серии от ръчно отпечатани календари за 2021 година! Четири различни дизайна, идеални интериорни придобивки за вашия дом/офис, коледен подарък за роднини, за съседи, за кучето (защо да не?), за този много неорганизиран ваш приятел, който все не знае кой ден сме или за вас (хубаво е да си правим подаръци от време на време) 

Всеки един дизайн от календарите е в изключително лимитирана серия от 35 бр. , ръчно напечатани и подписани от автора Надежда Георгиева. Демонстрация на техниката ситопечат с Александра Георгиева @Sa6ettu В последния ден от коледния ни магазин, ще демонстрираме процеса на печатане на нашите календари и всеки желаещ ще има възможността да отпечата свой календар с авторска рисунка на Александра Георгиева @Sa6ettu