Солидарен гардероб


Всички искаме да бъдем по-добри към себе си и околните, но невинаги имаме време за това. Сега имаме възможността да участваме в еднa добра кауза!27.03 | 18:30 – 21:30 | Солидарен базар | Локация: Tea House (Чай във фабриката)
Ще представим лимитираната колекция дрехи “Солидарен гардероб”. Събраните средства ще бъдат разпределени за двете организации ХНВ и Horse Rescue World. Освен колекцията, по време на базара ще има представени ръчно изработени мандали, козметика, бижута, приятна лайф музика, чай и сладки ????Участници: Akasha Art Studio, PaIndora, Цветовъртеж, НАКИТ от Беата, NRG_D, K „Kappa“ Irie , Petar Yordanov Buny, Konstantin Kuchev – Основно Ветрове / Ochobho Betpobe , Veselin YovchevИни. циативата “Солидарен гардероб” на Вега Трон цели да помогнем чрез рециклирането на нашите забравени и поостарели дрехи.
Събраните средства ще бъдат дарени на:
• Food Not Bombs – Sofia / Храна, не война – София – помагат на хора в неравностойно положение
• World Horse Rescue – приют за рехабилитиране на болни, измъчени и травмирани коне.Нека не задръстваме допълнително безспирния поток от нови дрехи, а използваме наличните, забравени в шкафа. Те чакат да дарят усмивка и блясък в нечии очи.24.02.2018 | 14:00 – 19:00 | Събиране на дрехи | Локация: Sito Studio
Ние ще ви предложим чай и вкусни сладки от (Tea House (Чай във фабриката) и Ananda Bakery), а вие можете да се отбиете в прекрасния съботен следобед при нас. Вземете с вас вашата дреха в добро състояние (тениски, рокли, блузи с дълъг ръкав, потници). От тези дрехи ще се подберат около 50 бр. и с помощта на Sito Studio ще отпечатаме авторските изображения. Останалата част ще предадем за раздаване на нуждаещите се хора. Допълнително ще има поставена кутия, в която всеки може да остави нещо от себе си за ????Благодарности към всички ????*Солидарност е взаимната подкрепа и разбиране, както между отделните индивиди, така и между по-големи общностни групи. Това отразява степента на близост между хората и тяхното желание да помагат един на друг.За да бъдеш добър, не е нужно много.
За да видиш промяната в другите, започни ти сам да я създаваш!
Всички за един по-добър свят !